Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Med jämna mellanrum kommer de. De där fina orden. De där orden som får mitt hjärta att bli alldeles extra varmt.
Det är en mulen dag och jag får en förfrågan om att komma och fotografera en familj någonstans, och så kommer de där fina orden: “Vår vän Anna rekommenderade dig”. Åh, hjärtat bara smälter. Jag blir lika rörd varje gång.

För jag älskar ju att få fotografera, och jag älskar att få träffa alla fina människor som jag träffar. Det är i sig mer givande än någonting annat jag gjort. Att mina kunder sedan vänder sig om och är så nöjda med sin fotografering att de berättar om det för sina nära och kära, det måste ändå vara den ultimata komplimangen. Åtminstone för mig.

Och ni är flera stycken som gör det! Det är ni som hjälper mig att bygga upp min kundkrets nu när jag flyttat tillbaka till Karlstad, och det är ni som står vid sidolinjerna och hejar på. Ni ropar ut mitt namn som den bästa, vandrande reklampelaren, utan er skulle allting vara i motvind. Varje gång jag har en liten mulen dag som idag, och får ett mail med de där fina orden i, då känns allting bättre. Det vill jag verkligen tacka er för.

Jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar att ni pratar väl om mig.

Tack!