Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Assistenten som blev en vän

För ett par år sedan frågade jag på Facebook efter någon som kunde tänka sig att följa med mig till Göteborg och fotografera ett bröllop. Matilda svarade och jag tyckte att hon verkade perfekt för uppdraget – och blev efter den dagen en av mina allra finaste vänner. Hon har det mest smittsamma leendet i världen, och kan verkligen lysa upp ett rum med sin närvaro. Att hon dessutom är en fin människokännare och är härligt kreativ gör det hela ännu bättre.

Så när hon frågade om jag kunde tänka mig att fotografera hennes student och bal var det självklart att jag ville ta på mig det uppdraget. Vi åkte nog runt halva Värmland, stannade på bensinstationer och köpte godis och skrattade oss igenom det allra mesta. Tack för att jag fick vara med på din dag! ♥