Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Omdömen

Högsta betyg utan att överdriva! Personligt möte samt ett utomordentlig service och professionellt hantverk. Öppen för nya idéer och synvinklar. Sofia är en av mina favorit fotografer, hon får verkligen till The Moment!

Viktoria Widelius

Danslärare och Entreprenör, Widelius Dansstudio Kristinehamn

Tusen TACK för jätte fina bilder! Jag är mycket nöjd med resultatet. Det var ju så kaotiskt den dagen och jag brukar inte vara bra på kort annars…Du är så hjälpsam, duktig med barnen och proffsig. Roligt att du fångade barnens engagemang och allt det kreativa kaoset. Jag rekommenderar dig gärna som fotograf till andra företagare.

Ludmila Kompaniets

Konstnär, Kuloteket

En av de bästa fotograferna jag sett hittills. Imponerande arbete måste jag säga. Alla webbyråer behöver en fotograf som Sofia Röjder!

Johan Johansson

meraleads.se

Jag tycker det är underbart att fota med Sofia, hon är alltid väldigt öppen med vad hon tycker och har alltid roliga och nytänkande idéer. Att kunna känna sig så bekväm med att bli fotad som man gör med Sofia är oerhört sällsynt.

Emilia Hallstensson

Dansare

Bästa betyg till proffsiga Sofia! Jag springer ofta med egna kamera eller mobilkameran framme för att kunna föreviga stunder i vår vardag, jag tror därför jag är en aningen kräsen vad gäller foton och bilder. När jag ber/anlitar en fotograf om/till hjälp vill jag ha proffshjälp för att få de bilderna jag ofta drömmer om att själv kunna ta, största tack till dig Sofia som med din vänlighet, tålmodighet och kompetens fick de vackra bilderna jag önskat av våra fyra (helvilda) hjärtan!

Lotta Bergqvist

Mamma

Fantastisk fotograf, fantastisk service och Sofia är en helt underbar människa!

Emma Zampieri

Make up Artist

Jag rekommenderar alltid Sofia. Hon är en proffsig fotograf men även en fantastisk människokännare. Hon fångar känslan, stunden och tolkar människan framför kameran. Hon skapar en avskappnad atmosfär på fotograferingen och lyckas alltid fånga just det där ögonblicket.

Lea Mohammad

VD, Leas Gymnastik

Underbar fotograf som är så naturnära att det inte går att misslyckas ♥

Åse Andersson

Tjänster

Läs mer om vilka tjänster jag kan erbjuda dig, och hur de kan hjälpa ditt företag. På den här sidan kan du hitta tjänster för företag, tidningar, teatrar eller andra grupper.

Filosofi & om Sofia

Läs mer om vem jag är, hur jag först började fotografera och vad det är som fortsätter att driva framåt. Känslorna bakom behovet att fånga livets alla ögonblick.

Kontakt

Om du vill ha kontakt med mig för en förfrågan, eller har något annat på hjärtat går det självklart bra att kontakta mig direkt genom mail eller sms.