Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Januari 2018

Januari 2018

Två tusen sjutton – det där året som inte alls blev som jag trodde, men det blev riktigt bra ändå. Året när min sambo blev kroniskt sjuk, och min älskade mormor gick bort. Året jag för första gången fick en normal månadslön, och året jag köpte min första egna...
Workshop hos Dagmars Kitchen

Workshop hos Dagmars Kitchen

Den här veckan har jag haft möjligheten att gå på en workshop inom matfotografering hos Dagmars Kitchen! Det kändes sådär pirrigt som det alltid gör att möta en ny grupp människor (är det bara jag som får känslan av första skoldagen?) men jag mötte en tjej som heter...
Bröllopsyra

Bröllopsyra

Den här veckan har varit full av olika äventyr – bland annat har jag fotograferat en massa aktiviteter på First Camp på Skutberget. Sedan har jag varit i Grums och tagit porträttbilder av en urtjusig tjej som skulle ge bort bilderna till sin pojkvän i...
Podcasts för inspiration för företagare

Podcasts för inspiration för företagare

Idag pratar vi podcasts för företagare! Podcasts, älskade podcasts. Det finns många bra och många riktigt dåliga. Idag ger jag mina bästa tips för vilka podcasts man kan lyssna på för att få inspiration och driv som företagare och karriärist. Redo? Då kör vi! Häng...
Jobb – Fullt ös, medvetslös

Jobb – Fullt ös, medvetslös

Dagens ämne hamnar om jobb, och jag kommer prata en hel del om min egen situation. De senaste månaderna har jag haft mycket att göra gällande mina jobb. Vilket lyxproblem, kanske du tänker. Jag har märkt att det gärna blir lite creddigt att ha fullt upp och göra...
Föreläsning på Drivhuset

Föreläsning på Drivhuset

Föreläsning & förberedelser Den här veckan har varit extra full av roliga jobb, men roligast av allt har förberedelserna inför den föreläsning som jag och Cindy Communications kommer att ha i eftermiddag på Drivhuset i Karlstad. Vi blev inbjudna till att prata på...
4 idéer för familjebilderna

4 idéer för familjebilderna

Idéer för att använda familjebilderna Min dator är alldeles fullproppad med bilder från mobilen och kameran – jag tror inte att jag är ensam om det! – och ibland kan jag tycka att det är synd att de inte kommer till användning mer än de gör. Men hur ska...
När ska man anlita fotograf?

När ska man anlita fotograf?

Anlita fotograf? När och varför? För ett par veckor sedan pratade jag med en av mina vänner, som råkar vara företagare, om hur det känns att bli intervjuad. Hon hade nyligen varit del av ett reportage där hon blev filmad och upplevde det som om hon gjort så dåligt...