Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Föreläsning & förberedelser

Den här veckan har varit extra full av roliga jobb, men roligast av allt har förberedelserna inför den föreläsning som jag och Cindy Communications kommer att ha i eftermiddag på Drivhuset i Karlstad. Vi blev inbjudna till att prata på årets Starta Eget-utbildning och är så taggade på att få inspirera alla blivande företagare.  Vårt samtal kommer att handla mycket om våra egna resor, vad det är som hindrar en från att starta och varför samarbeten är ett bra sätt att arbeta på.

Vi vill gärna hjälpa till och sprida den information som vi så gärna ville ha när vi själva var nyföretagare, och hoppas såklart att vi kommer kunna hjälpa någon att våga starta sitt företag och följa den idé de har. Det har blivit många koppar te och timmar framför datorn för att sammanfatta våra gemensamma tankar, och det ska bli så roligt att få prata med alla på starta eget-utblidningen.

Cindy Communications & Fotograf Sofia Röjder - Förberedelser för föreläsning på Drivhuset Karlstad

Veckans blogginlägg

Så veckans blogginlägg kommer att bli flyttat tills måndag-tisdag nästa vecka, och då kommer det att handla om vilken kamerautrustning man bör ha som egen företagare eller bloggare. Förhoppningsvis ses vi då! Tills dess kan vi höras på Facebook, Instagram eller varför inte lämna en kommentar här nedanför?

Stora kramar!