Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Den här veckan har varit full av olika äventyr – bland annat har jag fotograferat en massa aktiviteter på First Camp på Skutberget. Sedan har jag varit i Grums och tagit porträttbilder av en urtjusig tjej som skulle ge bort bilderna till sin pojkvän i Australien. Hur sött som helst!

Veckan kulminerade i ett fantastiskt bröllop som jag fick fotografera under lördagen. Linnea och Olle gifte sig i Frykeruds Kyrka, och jag är så glad att jag fick vara med från morgon till kväll!

Dels var det extra roligt att det var just Linnea som var bruden eftersom vi gått i samma klass under sex år – men sen var det också så speciellt för att både Linnea och Olle är sådana genuint vackra människor. Nu pratar jag inte bara ytligt, utan främst på insidan.

Jag kommer att berätta mer om det här bröllopet framöver när jag visar upp bilderna (så vackra!) men idag ville jag bara titta in lite snabbt och visa den supersöta idén de hade för mingelstunden utanför middagen.

160709-linnea-olle-1190

Rekvisitan på ett bord utanför bröllopsmiddagen. En photobooth är ett jättebra sätt för gästerna att mingla!

Efter bröllopet åkte gästerna till Forshaga medan jag och brudparet fotograferade några extra bilder – och då hade Linnea förberett en liten Photobooth för gästerna att underhålla sig med!

Där fanns en polaroidkamera och rolig rekvisita som gästerna kunde använda. Sedan var det bara ta bilden, vänta tills den framkallats och limma in bilden i gästboken. Där fanns det plats att skriva en hälsning, och det var så uppskattat av både gäster och brudpar!

Det är verkligen ett tips för dig som planerar bröllop: att ge gästerna något att göra så går minglandet så mycket lättare och naturligare.

Det här inlägget är lite kortare än vanligt eftersom jag fått frågan många gånger om jag inte kan skriva mer om min vardag. Så den här sortens inlägg kommer att dyka upp då och då – berätta gärna vad ni vill läsa mer om och om ni har några frågor.

Tills nästa gång;
Stora kramar!