Uppehåll i verksamheten

Från och med våren 2023 tar jag inte längre några fotouppdrag och kommer med största sannolikhet inte att starta upp verksamheten igen.

Stort tack för det här decenniet och alla fantastiska samarbeten!

Jon&Jonna + Sveamagasinet + Widelius Dansstudio = Sant

Förra veckan gjorde jag ett jätteroligt jobb tillsammans med Widelius Dansstudio Kristinehamn!
Tjejerna i Widelius Dance Company blev ompysslade, stylade och sminkade på Sveamagasinet hela dagen, eftersom de skulle iväg och vara dansmodeller på VIP-invigningen av klädbutiken Jon&Jonna. Jon&Jonna är en klädbutik som funnits i Karlskoga, men som nu också öppnat i Kristinehamn. Jag som älskar personliga, serviceinriktade butiker älskar det!

WDC-jonojonna-061

Bredda till video

Jag har alltid gillat att arbeta med video, och jag tror att det är viktigt för mig som fotograf att fortsätta utvecklas. Så den här terminen kommer jag att satsa mer på att göra filmer! Här kommer min första film i samarbete med Widelius Dansstudio Kristinehamn, och det kommer fler under terminen. Jag är jätteglad över möjligheten, och hoppas att ni lämnar kommentarer eller gillar videon om ni tycker den är bra. ♥

Som vanligt fotograferade jag också, så här kommer lite bilder från dagen.