Tjänster


Prissättning kan vara svårt eftersom alla kunder har så olika behov. Ni är ju individer, och alla söker efter något som passar dem. Vissa vill bara ha ett par bilder som de kan använda som bakgrund på telefonen, och andra vill ha bilder som konst i sitt hem. Många vill dela med sig av bilder till andra, och få möjligheten att använda dem i sina sociala medier.

Mitt mål är att alltid arbeta tillsammans med mina kunder för att hitta en lösning som passar dem. Därför har jag gärna ett öppet samtal med dig som beställare – vad är dina önskemål, vad vill du ha ut av fotograferingen och varför är det viktigt för dig? Ju bättre jag kan förstå din målsättning, desto lättare kan jag leverera ett resultat i linje med det du önskar dig.

Företagstjänster

För kunder som besöker er webbplats eller sociala media för första gången är högkvalitiativa bilder ett av de bästa sätten att skapa förtroende och att framstå som ett seriöst företag. Nedan finner du vilka tjänster inom fotografi jag erbjuder företag i Karlstad, eller resten av Sverige.

Se portfolio

Läs mer här

Offert & Bokning

Läs mer här

Reportage

Reportagefotografering, eller dokumentär fotografering som det också kan kallas, handlar oftast om att fotografera någonting som händer, utan att nödvändigtvis vara arrangerat. Det kan vara till exempel en konferens, följande reportage, någonting av nyhetsvärde eller "en dag på jobbet".

Se portfolio

Läs mer här

Offert & Bokning

Läs mer här

Bildbehandling

Kanske har ni på företaget möjlighet att ta era egna bilder, men saknar kunskap för att redigera dem enhetligt? Jag hjälper er!

fotograf-varmland-sofia-rojder-emma-zampieri-square14

Bildredigering
Redigering av ljus, kontrast och färgton av era egna bilder, både för webbanvändning och tryck.

fotograf-varmland-sofia-rojder-retusch-square14

Retuschering
Bearbetning av bilder ex. skönhetsretusch eller friläggning av produkter mot bakgrund.

Familjefotografering


Kontakt

Välkommen att kontakta mig för offert eller frågor. På sidan Vanliga Frågor finner du svaret på de allra vanligaste frågorna. Jag ser fram emot att höra från dig!

Ditt Namn (krävs)

Din Mailadress (krävs)

Ämne

Ditt Meddelande

Sofia Röjder
Jag är en glad fotograf som älskar att fånga familjers ögonblick och jag hjälper mina fantastiska företagskunder till en bättre visuell kommunikation genom fotografier och filmer. I bloggen skriver jag om min kärlek till Värmland, pratar om självkänsla, tipsar om fotografering och ger läsarna en inblick i vardagen.
Fotograf Sofia Röjder

Fotograf i Karlstad
öppet mellan 09.00 - 15.00

Sofia Röjder

0760085212
hello@sofiarojder.com
Karlstad