Tjänster & Priser

Företagstjänster

Ett första intryck

För kunder som besöker er webbplats eller sociala media för första gången är högkvalitiativa bilder ett av de bästa sätten att skapa förtroende och att framstå som ett seriöst företag. Nedan finner du vilka tjänster inom fotografi jag erbjuder företag i Karlstad, eller resten av Sverige.

Produkter eller tjänster

Visa upp era produkter eller tjänster på ett inbjudande sätt, och locka in kunderna genom dörren.

Inför den här typen av fotografering planerar vi tillsammans först – exempelvis kan det vara bra om ni tillgodoser produkter eller planerar en plats för att visa upp era tjänster.

Priserna varierar beroende på hur stort projekt det handlar om, och om du är en återkommande kund. Standardpriset är 1500kr/h, som ofta bakas ihop till ett paket som passar er.

Bildbank

Bilder av er vardagliga verksamhet som kan användas till webbplats, sociala media och interna nyhetsbrev.

För bildbanksfotografering är en mer avslappnad fotografering där vi tillsammans lyfter fram er verksamhet som den faktiskt ser ut i vardagen.

Bildbanksfotografering kan ske en gång som en reportagefotografering, eller löpande vid jämna intervall (en gång i veckan, månaden eller kvartalet).

Personalporträtt

Fotografering av dig och hela din personalgrupp för ett enhetligt, professionellt intryck.

Porträttfotografering fungerar lika bra för egenföretagaren som för stora företag. Fotograferingen kan göras i miljö eller mot studiobakgrund.

Startpriset för porträttfotografering börjar på 1500kr, och sedan beror det på hur många personer som ska fotograferas och hur många bilder ni önskar av varje person.

Se portfolion

Portfolion uppdateras löpande, och där kan du se bilder från tidigare fotograferingar för att bilda dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig av en fotografering.

Ta kontakt

Om du vill ha kontakt för att du har frågor om paket, vill ha en offert eller funderar på någonting annat går det alldeles utmärkt att kontakta mig direkt.

Privatpersoner/Familj

Letar du efter bröllop, familjeporträtt eller kanske studentbilder? Alla tjänster som rör privatpersoner finns på den här sidan (tar dig till ny hemsida).

Filosofi & om Sofia

Läs mer om vem jag är, hur jag först började fotografera och vad det är som fortsätter att driva framåt. Känslorna bakom behovet att fånga livets alla ögonblick.

Kontakt

Om du vill ha kontakt med mig för en förfrågan, eller har något annat på hjärtat går det självklart bra att kontakta mig direkt genom mail eller sms.