Omdömen från kunder

Du kan ta tag och dra i sidled för att bläddra

Högsta betyg utan att överdriva! Personligt möte samt ett utomordentlig service och professionellt hantverk. Öppen för nya idéer och synvinklar. Sofia är en av mina favorit fotografer, hon får verkligen till The Moment!

Viktoria Widelius
Widelius Dans

Bästa betyg till proffsiga Sofia! Jag springer ofta med egna kamera eller mobilkameran framme för att kunna föreviga stunder i vår vardag, jag tror därför jag är en aningen kräsen vad gäller foton och bilder. När jag ber/anlitar en fotograf om/till hjälp vill jag ha proffshjälp för att få de bilderna jag ofta drömmer om att själv kunna ta, största tack till dig Sofia som med din vänlighet, tålmodighet och kompetens fick de vackra bilderna jag önskat av våra fyra (helvilda) hjärtan!

Lotta Bergqvist
Mamma

Underbar fotograf som är så naturnära att det inte går att misslyckas ♥

Åse Andersson
Mamma

Fantastisk fotograf, fantastisk service och Sofia är en helt underbar människa!

Emma Zampieri
Makeup Artist

En av de bästa fotograferna jag sett hittills. Imponerande arbete måste jag säga. Alla webbyråer behöver en fotograf som Sofia Röjder!

Johan Johansson

Jag rekommenderar alltid Sofia. Hon är en proffsig fotograf men även en fantastisk människokännare. Hon fångar känslan, stunden och tolkar människan framför kameran. Hon skapar en avskappnad atmosfär på fotograferingen och lyckas alltid fånga just det där ögonblicket.

Lea Mohammad
Leas Gymnastik

Jag tycker det är underbart att fota med Sofia, hon är alltid väldigt öppen med vad hon tycker och har alltid roliga och nytänkande idéer. Att kunna känna sig så bekväm med att bli fotad som man gör med Sofia är oerhört sällsynt.

Emilia Hallstensson

Tusen TACK för jätte fina bilder! Jag är mycket nöjd med resultatet. Det var ju så kaotiskt den dagen och jag brukar inte vara bra på kort annars...Du är så hjälpsam, duktig med barnen och proffsig. Roligt att du fångade barnens engagemang och allt det kreativa kaoset. Jag rekommenderar dig gärna som fotograf till andra företagare.

Ludmila Kompaniets
Kuloteket

Utforska mera


Sofia Röjder
Jag är en glad fotograf som älskar att fånga familjers ögonblick och jag hjälper mina fantastiska företagskunder till en bättre visuell kommunikation genom fotografier och filmer. I bloggen skriver jag om min kärlek till Värmland, pratar om självkänsla, tipsar om fotografering och ger läsarna en inblick i vardagen.
Fotograf Sofia Röjder

Fotograf i Karlstad
öppet mellan 09.00 - 15.00

Sofia Röjder

0760085212
hello@sofiarojder.com
Karlstad