Information

Vill du ha mer information?

Är du nyfiken på varför jag fotograferar, vad andra tycker om det eller på vad det kostar att bli fotograferad av mig i Karlstadsregionen? Du kan läsa mer på varje sida:

fotograf-sofia-rojder-tjanster-1

Tjänster
Läs mer om vilka tjänster som jag erbjuder, och hur de kan hjälpa dig. På den här hemsidan kan du hitta tjänster för företag, tidningar, teatrar eller andra grupper.

Bloggen
I bloggen skriver jag om min kärlek till Värmland, pratar om självkänsla, tipsar om fotografering och redigering och ger en inblick i vardagen.

Filosofi
Läs mer om hur jag först började fotografera och vad det är som fortsätter att driva framåt. Känslorna bakom behovet att fånga livets alla ögonblick.

Privatpersoner / Familj
Letar du efter bröllop, familjeporträtt eller kanske studentbilder? Alla tjänster som rör privatpersoner finns på den här sidan.

Sofia Röjder
Jag är en glad fotograf som älskar att fånga familjers ögonblick och jag hjälper mina fantastiska företagskunder till en bättre visuell kommunikation genom fotografier och filmer. I bloggen skriver jag om min kärlek till Värmland, pratar om självkänsla, tipsar om fotografering och ger läsarna en inblick i vardagen.
Fotograf Sofia Röjder

Fotograf i Karlstad
öppet mellan 09.00 - 15.00

Sofia Röjder

0760085212
hello@sofiarojder.com
Karlstad